Urządzenia i Akcesoria
Tangzhong milk bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
milk plus an extra 1 tsp330 g
-
baker's flour560 g
-
milk powder30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
salted butter plus extra to grease100 g
-
sugar50 g
-
egg yolk1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
298.1 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Brioche burger buns
2h 10min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Killer Toast
2h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Panettone
34h 25min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Black forest Christmas yule log
1h 30min