Tangzhong milk bread

Tangzhong milk bread

4.4 115 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • milk plus an extra 1 tsp
    330 g
  • baker's flour
    560 g
  • milk powder
    30 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • eggs
    2
  • sea salt
    1 tsp
  • salted butter plus extra to grease
    100 g
  • sugar
    50 g
  • egg yolk
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300.4 kcal / 1261.7 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 298.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...