Chicken and Chinese sausage rice
TM6

Chicken and Chinese sausage rice

4.3 (106 ocen)

Składniki

  • 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
  • boiling water, to soak
  • 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
  • 40 g light soy sauce
  • 50 g oyster sauce
  • 20 g dark soy sauce
  • 1 tsp ground white pepper
  • 1 tsp sesame oil
  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
  • 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
  • 20 g vegetable oil
  • 360 g water
  • 30 g Shaoxing wine (optional)
  • ½ tsp white sugar
  • 350 g jasmine rice, rinsed
  • 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2495.5 kJ / 596.4 kcal
Białko
35.3 g
Węglowodany
61.2 g
Tłuszcz
21.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Błonnik
1.5 g
Sód
1239.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy