
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Chinese sausage rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices20 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)650 - 700 g
-
light soy sauce40 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
ground white pepper1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)20 g
-
Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices2
-
vegetable oil20 g
-
water360 g
-
Shaoxing wine (optional)30 g
-
white sugar½ tsp
-
jasmine rice rinsed350 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish1 - 2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1239.4 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
2495.5 kJ /
596.4 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
61.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min