Urządzenia i Akcesoria
Korean beef bulgogi (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1411.3 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1811.5 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Sukiyaki
55 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 godz. 50 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Pad kra pow
45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min