Urządzenia i Akcesoria
Korean beef bulgogi (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1411.3 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1811.5 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad kra pow
45 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min