Urządzenia i Akcesoria
Beef Rendang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1130.7 mg
Białko
53.7 g
Kalorie
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
85.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Beef Rendang
1h 35min
Sambal Brinjal
40min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
All-in-one chicken congee
35min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min