Urządzenia i Akcesoria
Beef Rendang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1130.7 mg
Białko
53.7 g
Kalorie
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
85.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Nyonya curry chicken bun
2 godz. 45 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 godz. 50 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min