Urządzenia i Akcesoria
Mango sago pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
sago (see Tip)100 g
-
milk450 g
-
coconut milk200 g
-
fresh mango flesh, ripe, peeled and cut into pieces, plus extra to serve450 g
-
sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
egg yolks2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69.2 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Grain free wraps
15 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Durian Snowskin Mooncake
Brak ocen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min