Urządzenia i Akcesoria
Mango sago pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
sago (see Tip)100 g
-
milk450 g
-
coconut milk200 g
-
fresh mango flesh, ripe, peeled and cut into pieces, plus extra to serve450 g
-
sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
egg yolks2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69.2 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese egg noodles
1 godz.
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Singapore Laksa
55 min
No fail mash potato
20 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min