Urządzenia i Akcesoria
Creamy blue cheese with shell pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
salt1 - 2 pinches
-
large shell pasta300 g
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salted butter30 g
-
dry white wine30 g
-
plain flour30 g
-
full cream milk400 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra for serving1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese broken into pieces, plus extra for serving100 - 120 g
-
walnuts cut into pieces, to serve50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.6 g
Kalorie
2799 kJ /
666 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Umali
1 godz. 25 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Classic Flammkuchen
1 godz.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min