Urządzenia i Akcesoria
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salmon, carrots and snow peas
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut into pieces (approx. 2 mm)200 g
-
snow peas cut into halves250 g
Mango sauce
-
mango flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
natural yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Prawn stir-fry
25 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Crab linguine
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Pork fillet with mustard
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.