Urządzenia i Akcesoria
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salmon, carrots and snow peas
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut into pieces (approx. 2 mm)200 g
-
snow peas cut into halves250 g
Mango sauce
-
mango flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
natural yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini pad Thai frittatas
40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min