Urządzenia i Akcesoria
Linguine with lemon and prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1452.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2872 kJ /
683.8 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min