Urządzenia i Akcesoria
Linguine with lemon and prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1452.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2872 kJ /
683.8 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Garlic prawns
25 min