Urządzenia i Akcesoria
Linguine with lemon and prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1452.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2872 kJ /
683.8 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese hasselback chicken
40 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
One pot pasta with chorizo
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Chicken pesto pasta
30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min