Linguine with lemon and prosciutto
TM6 TM5

Linguine with lemon and prosciutto

4.4 (85 ocen)

Składniki

  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1200 g boiling water
  • 300 g linguine pasta
  • 1 tsp salt
  • 2 garlic cloves
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 tbsp pickled capers
  • 1 lemon, zested and juiced
  • 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
  • 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2872 kJ / 683.8 kcal
Białko
28.8 g
Węglowodany
55.8 g
Tłuszcz
37.3 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Błonnik
5 g
Sód
1452.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy