Urządzenia i Akcesoria
Linguine with lemon and prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1452.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2872 kJ /
683.8 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25min.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min.
Prawn noodle curry
10min.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min.
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min.
Sticky sesame chicken
40min.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1hod. 30min.
Coconut poached chicken salad
45min.
Prawn and noodle stir-fry
25min.
Asian chicken noodle salad
45min.
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min.
Linguine with salmon and herbs
25min.