Urządzenia i Akcesoria
Lamb and quinoa stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms (see Tips)20 g
-
water350 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
oil1 tbsp
-
tomato paste80 g
-
ground cumin2 tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
lamb cut into cubes (2-3 cm)500 - 600 g
-
quinoa100 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh button mushrooms cut into quarters200 g
-
zucchini cut into pieces (approx. 2 cm)170 g
-
frozen corn kernels90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.2 mg
Białko
27 g
Kalorie
1240.9 kJ /
295.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Bolognese sauce
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Quick chicken curry
35 min