Urządzenia i Akcesoria
Vienna sausages with split pea soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
634.1 mg
Białko
18 g
Kalorie
1533.5 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and smoked salmon dip
55 min
Sauerkraut soup
50 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Tuscan bean soup
40 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Mexican chicken stew
40 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min