Urządzenia i Akcesoria
Vienna sausages with split pea soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
634.1 mg
Białko
18 g
Kalorie
1533.5 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Filo spinach slice
55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min