
Urządzenia i Akcesoria
Vienna sausages with split pea soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
365 kcal /
1533.5 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
634.1 mg