Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 120 g leeks (white part only), cut into pieces
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 2 - 3 tbsp harissa, to taste (see Tips)
- 400 g water
- 600 g tomatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 90 g dried green lentils (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g raw sugar
- 1 tsp lemon juice
- 4 skinless chicken thigh fillets (approx. 400 g), cut into pieces (2 cm)
- natural yoghurt, to serve
- toast, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2165 kJ / 515.5 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 45.7 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 10.8 g
Alternatywne przepisy
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Mexican chicken stew
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Mexican chicken soup
30 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Chilli con carne
40 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min