Urządzenia i Akcesoria
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
brown onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut into slices (5 mm)200 g
-
zucchini cut into slices (7-10 mm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut into small cubes (5 mm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (opcjonalnie) chopped, for garnishing2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min