Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 20 min
760 g
Składniki
-
200 g płatków owsianych bezglutenowych
-
200 g ryżu białego, długoziarnistego
-
360 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
3.1 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
744.6 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mąka ryżowa
5 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Chleb bezglutenowy
3 godz. 20 min
Bezglutenowy chleb z garnka
3 godz.
Chleb bezglutenowy na zakwasie owsiano-ryżowym
18 godz. 20 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.
Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)
4 godz.
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min