Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy

Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy

4.6 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 20 min
760 g

Składniki

  • 200 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 200 g ryżu białego, długoziarnistego
  • 360 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 3.1 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 744.6 kJ / 178 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 34.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...