
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 20 min
760 g
Składniki
-
płatków owsianych bezglutenowych200 g
-
ryżu białego, długoziarnistego200 g
-
wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)360 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
178 kcal /
744.6 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
34.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
3.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska