Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe de miel de châtaigner
- 40 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 50 g de poudre d'amande
- 90 g de sucre glace
- 3 blancs d'œufs
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 423 kJ / 102 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25min
Fondant au chocolat
40 min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Gâteau aux pommes
1h
Rochers coco
20 min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Chouquettes du goûter
35min
Palets bretons à la coco
45 min
Flan sans pâte
6 godz.