
Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
-
de sucre en poudre250 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.70 g
-
d'eau30 g
-
de jus de citron (voir "Conseil(s)")1 c. à café
-
de beurre froid, coupé en morceaux (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
de lait1200 g
-
œufs2
-
de fécule de maïs80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
267 kcal /
1116 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson du sucre
15 Przepisów
Francja
Francja