Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 30 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1327 kJ / 312 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés d'antan
1 Std. 30 Min
Sorbet framboise-poivron et langues de chat
45 Min
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2 Std.
Baba au rhum
4 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Crème pâtissière au caramel
50 Min
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40 Min
Merveilleux tout choco
2h 5min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Brioche feuilletée
5 Std.
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min