Urządzenia i Akcesoria
Meringues aux amandes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
300 g de sucre en poudre
-
4 blancs d'œufs
-
1 pincée de sel
-
30 g d'amandes effilées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1327 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème pâtissière au caramel
50 min
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Gâteau de semoule aux fruits
1 godz. 50 min
Crème pâtissière XXL
15 min
Tarte Tatin
1 godz.
Galette frangipane aux framboises
1 godz. 30 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min
Petites meringues aux amandes
2 godz.
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min