Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de lait
- 4 œufs
- 375 g de lait concentré sucré
- 100 g de noix de coco râpée
- 90 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467.3 kJ / 589.7 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 163.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 Std. 10 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Riz au lait de coco
40 Min
Gâteau de semoule aux fruits
1h 50min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Petits pots de crème à la vanille
1h 35min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Gâteau aux blancs d'œufs
35 Min
Flan sans pâte
6h