Urządzenia i Akcesoria
Petits pots de crème à la vanille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
1 gousse de vanille
-
600 g de lait
-
80 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
-
1000 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.6 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
558 kJ /
133.4 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème au chocolat
3 h 25 min
Crème dessert à la vanille
1 h 25 min
Crème dessert au caramel
1 h
Œufs au lait et à la vanille
5 h
Crème dessert aux noisettes
2 h 40 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Crème dessert à la vanille
3 h 40 min
Crème express chocolat-vanille
20 min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15 min
Crèmes au chocolat light
1 h 25 min
Riz au lait crémeux
1 h 15 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 h 45 min