Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 250 g de farine T55
- 10 g de sel
- 250 g d'eau minérale
- 350 g de beurre de tourage
- 160 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1222 kJ / 293 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bugnes du carnaval
3h 35min
Cookies fourrés au chocolat
1h 40min
Cannelés à la fleur d'oranger
14h
Cake aux fruits confits
4h 30min
Guirlach nougat
1 godz. 30 min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3h 15min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 godz. 30 min
Brioche feuilletée
5h
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Brioche Nanterre
4h 15min