Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
lub 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 55.5 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 350.9 mg
Alternatywne przepisy
Lentil Moussaka
2h 20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Minestrone
45 min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Black Bean Walnut Patties
35min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min