Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.9 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Steamed Fennel Bulbs
20 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Buckwheat Pancakes
40 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min