Buckwheat and Butternut Squash Risotto
TM6 TM5

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.9 (37 ocen)

Składniki

  • 3 oz red onion, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 25 oz vegetable stock
  • 6 oz buckwheat groats
  • 2 oz short grain rice
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 12 oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
    lub 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • 1 oz mascarpone cheese
  • 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1414.4 kJ / 338.1 kcal
Białko
8.4 g
Węglowodany
55.5 g
Tłuszcz
11.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
6.6 g
Sód
350.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy