Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
lub 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 55.5 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 350.9 mg
Alternatywne przepisy
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 Std. 55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Quinoa Patties
1h
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Carrot Hummus
15min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min