Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
lub 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 55.5 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 350.9 mg
Alternatywne przepisy
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Ratatouille
40 min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Lentil Loaf
1h 10 min