Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
yellow onions cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced9 oz
-
dry white wine2 oz
-
buckwheat groats rinsed9 oz
-
vegetable stock divided19 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 oz
-
Gorgonzola cheese cut in pieces2 oz
-
1 oz sliced almonds, choppedhazelnuts chopped1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.1 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Spring Pea Green Soup
15 min
Sauerkraut soup
50 min
Potato Pancakes
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Borscht
50 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.