Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min