Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Potato Curry Soup
35min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Lemon Caper Aioli
10min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Pea Soup
30min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min