
Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
323.2 kcal /
1352.1 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
38.9 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
282.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone