Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.3 ( 6 ocen )

Składniki

  • 1 oz oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 16 - 17 ½ oz parsnips sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz yellow onions cut into pieces
  • ½ oz unsalted butter
  • 19 oz chicken stock
  • 3 ½ oz canned cannellini beans rinsed, drained
  • ½ - 1 oz pure maple syrup plus extra to garnish (optional)
  • 3 ½ oz half and half plus extra to garnish, to taste
  • mixed fresh herbs to garnish
  • 4 slices prosciutto oven dried, in pieces (see Tip) (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
323.2 kcal / 1352.1 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
38.9 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
282.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy