Urządzenia i Akcesoria
Coconut Dhal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved8 oz
-
fresh green chilies (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomatoes quartered5 oz
-
dried red lentils9 oz
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seeds, black2 tsp
-
water10 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
4 oz fresh spinach leaves, coarsely choppedfresh baby spinach coarsely chopped4 oz
-
cilantro coarsely chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1938.3 kJ /
463.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min