Urządzenia i Akcesoria
Coconut Dhal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved8 oz
-
fresh green chilies (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomatoes quartered5 oz
-
dried red lentils9 oz
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seeds, black2 tsp
-
water10 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
4 oz fresh spinach leaves, coarsely choppedfresh baby spinach coarsely chopped4 oz
-
cilantro coarsely chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1938.3 kJ /
463.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Curry Soup
35 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Mushroom Taco Filling
35 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Falafel Waffle
40 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min