Urządzenia i Akcesoria
Mąka pełnoziarnista
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
200 g ziaren zbóż np. żyta, pszenicy, orkiszu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
291 mg
Białko
11 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
81.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Szwajcarski chleb rustykalny
25 godz. 20 min
Bułki pszenno-żytnie na zakwasie
14 godz.
Paluchy z serem i boczkiem na zakwasie
14 godz. 45 min
Śródziemnomorski chleb twarogowy na zakwasie
16 godz. 40 min
Rustykalna przyprawa do chleba
5 min
Chleb wenecki na zakwasie
17 godz. 10 min
Chleb na zakwasie z krzycą i suszonymi morelami
12 godz. 30 min
Dyniowy chleb na zakwasie
18 godz. 20 min
Koncentrat kawowy (Cold Brew)
12 godz.
Chleb na maślance i zakwasie
18 godz.
Ciabatty na zakwasie
17 godz.
Chleb codzienny na drożdżach
3 godz. 45 min