Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wegański pad thai ze spiralizowanych batatów (TM5)
45 min
Wegańskie lody czekoladowe
7 godz.
Sezamki
1 godz. 50 min
Kawa przelewowa (Drip coffee)
5 min
Kawa mielona waniliowa
5 min
Chrust z ziemniaków (TM6, TM7)
25 min
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
1 godz. 45 min
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM6, TM7)
20 min
Szybkie paluchy drożdżowe
35 min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)
10 min
Kawa po koreańsku z whisky (Irish dalgona coffee)
10 min
Kawa parzona
20 min