Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karmelowe toffi
2 godz.
Zapiekanka rybna z plastrami ziemniaków (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Chałwa sezamowa
1 godz. 20 min
Ziemniaczane wieżyczki z parmezanem i tymiankiem (TM6, TM7)
55 min
Rösti (TM6, TM7)
40 min
Surówka z tartej marchewki i cebuli (TM6, TM7)
10 min
Obieranie migdałów (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Lody orzechowe z kruszonką cytrusowo-lawendową
17 godz. 15 min
Chipsy z obierek warzywnych i serowe kulki
1 godz. 40 min
Suflet serowy szybki
55 min
Jajka po szkocku
1 godz. 25 min
Ciastka owsiane
35 min