Bœuf épicé aux poires

Bœuf épicé aux poires

4.1 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    40 g
  • gousses d'ail
    4
  • de viande de bœuf, morceaux à bourguignon en cubes (2 cm)
    500 g
  • d'oignons nouveaux
    60 g
  • de sauce de soja
    60 g
  • d'huile de sésame
    20 g
  • de sucre roux
    2 c. à soupe
  • de flocons de piment rouge, type pul biber
    ½ c. à café
  • de gingembre en poudre
    1 c. à café
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de pâte de piment rouge gochujang
    2 c. à soupe
  • de poires pelées et coupées en morceaux (2 cm)
    125 g
  • persil frais haché

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 334.3 kcal / 1398.7 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 1428.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...