
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de gambas, patate douce et carotte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
de coriandre fraîche et un peu pour la finition10 g
-
d'échalotes70 g
-
de gingembre frais10 g
-
d'huile30 g
-
gambas18
-
d'eau800 g
-
de patates douces coupées en morceaux350 g
-
de carottes coupées en tronçons150 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
de crème liquide 30-40% m.g.60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
170.2 kcal /
708.7 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
196 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja