Polenta crémeuse au bleu et aux épinards

Polenta crémeuse au bleu et aux épinards

4.0 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de polenta
    220 g
  • de pousses d'épinards et quelques pousses pour la finition
    50 g
  • de gorgonzola en morceaux
    100 g
    de bleu d'Auvergne, en morceaux
  • de crème fraîche
    100 g
  • copeaux de parmesan
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 418 kcal / 1750 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...