Polenta crémeuse au bleu et aux épinards

Polenta crémeuse au bleu et aux épinards

3.9 113 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 220 g de polenta
  • 50 g de pousses d'épinards et quelques pousses pour la finition
  • 100 g de gorgonzola en morceaux
    de bleu d'Auvergne, en morceaux
  • 100 g de crème fraîche
  • quelques copeaux de parmesan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...