Gratin de chouchous

Gratin de chouchous

4.8 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de gruyère en morceaux
  • 4 gousses d'ail
  • 15 g d'huile
  • 800 g de chouchous coupés en morceaux (2 cm)(voir "Conseil(s)")
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincée de poivre moulu
  • 2 pincées de thym déshydraté
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 40 g de farine
  • 500 g de lait
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1410.5 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 1531.2 kJ / 366 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...