Gratin de chouchous

Gratin de chouchous

4.9 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de gruyère en morceaux
    100 g
  • gousses d'ail
    4
  • d'huile
    15 g
  • de chouchous coupés en morceaux (2 cm)(voir "Conseil(s)")
    800 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincée
  • de thym déshydraté
    2 pincées
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de farine
    40 g
  • de lait
    500 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 366 kcal / 1531.2 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 24.6 g
Węglowodany 24.2 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Sód 1410.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...