
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de chouchous
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
de gruyère en morceaux100 g
-
gousses d'ail4
-
d'huile15 g
-
de chouchous coupés en morceaux (2 cm)(voir "Conseil(s)")800 g
-
de sel2 c. à café
-
de poivre moulu2 pincée
-
de thym déshydraté2 pincées
-
de beurre en morceaux40 g
-
de farine40 g
-
de lait500 g
-
de noix de muscade en poudre1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366 kcal /
1531.2 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
24.6 g
Węglowodany
24.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Sód
1410.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La Réunion lé la !
17 Przepisów
Francja
Francja