Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z białych szparagów
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porcje
Składniki
-
20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
20 g szczypiorku posiekanego
-
½ łyżeczki estragonu, suszonego1 łyżeczka estragonu, świeżego posiekanego
-
30 g oliwy z oliwek
-
20 g białego octu winnego
-
¼ łyżeczki soli
-
500 g białych szparagów
-
500 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2.8 g
Kalorie
390 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 min
Sałatka ze szparagami i brązowym ryżem
50 min
Sałatka z kaszą bulgur, szczawiem i jajkiem
45 min
Sałatka z młodymi ziemniakami, szparagami i fetą
1 godz.
Cytrynowy pęczak z fasolką szparagową, szpinakiem i suszonymi pomidorami
1 godz. 5 min
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1 godz.
Brokuły i kalafior z owsianą kruszonką
55 min
Sałatka z bobu i pomidorków z cytrynowym winegretem
30 min
Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort
25 min
Szparagi, ryż z parmezanem i cytrynowym sosem zabajone
45 min
Zupa krem ze szparagów
45 min
Zapiekanka z kalafiora
55 min