Pains au chocolat

Pains au chocolat

4.1 19 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 50 g d'eau minérale
  • 50 g de lait
  • 8 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de farine T65
  • 4 g de sel et 1 pincée
  • 30 g de sucre en poudre
  • 10 g d'œuf et 1 œuf battu pour la finition
  • 130 g de beurre de tourage
  • 6 carré de chocolat

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1967 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...