Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g de sucre en poudre
- 220 g de framboises
- le jus d'un citron jaune
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 750 g
- Kalorie
- 8369 kJ / 2006 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 204 g
- Tłuszcz
- 117 g
- Tłuszcz nasycony
- 72 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 114 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Décors en pâte d'amande
35 Min
Orange curd
6 godz. 25 min
Passion curd
1h 10min
Crème pâtissière XXL
15min
Chocolat liégeois
4h 30 min
Lemon curd
25 min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35 Min
Pâte de speculoos
10 min
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20min
Crème dessert aux noisettes
2u. 40min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Mouhalabieh (crèmes à la fleur d’oranger)
2h 20min