Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 254 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Caramel liquide
35 Min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Caramel liquide
25 Min
Pâte de pistaches
20 min
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5h 40min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Crème pâtissière XXL
15min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Sauce caramel au whisky
35 Min