
Urządzenia i Akcesoria
Sauce caramel au café
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal
Składniki
-
de sucre en poudre250 g
-
d'espresso refroidi100 g
-
de jus de citron (voir "Conseil(s)")1 c. à café
-
de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)30 g
-
de crème130 g
-
d'eau1000 g
-
de vinaigre1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
1631 kcal /
6831 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
66 g
Węglowodany
254 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En modes TM6 !
44 Przepisy
Francja
Francja