Urządzenia i Akcesoria
Sauce caramel au café
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal
Składniki
-
250 g de sucre en poudre
-
100 g d'espresso refroidi
-
1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
-
30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
-
130 g de crème
-
1000 g d'eau
-
1 c. à soupe de vinaigre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
3 g
Kalorie
6831 kJ /
1631 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
254 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En modes TM6 !
44 Przepisy
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Caramel au beurre salé
1h 45min
Sauce au caramel
1h 30min
Caramel liquide
25min
Crème pâtissière XXL
15min
Caramel liquide
35min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Cuisson du riz basmati
35min
Sauce caramel
1h 30min
Caraméliser des oignons
50min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Sauce caramel au whisky
35min