Urządzenia i Akcesoria
Sauce caramel au café
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal
Składniki
-
250 g de sucre en poudre
-
100 g d'espresso refroidi
-
1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
-
30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
-
130 g de crème
-
1000 g d'eau
-
1 c. à soupe de vinaigre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
3 g
Kalorie
6831 kJ /
1631 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
254 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En modes TM6 !
44 Przepisy
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème pâtissière XXL
15 min
Fond de viande
3 godz.
Chocolat chaud des Incas
40 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 godz.
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
Sauce caramel au whisky
35 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Caramel liquide
25 min