Sauce caramel au café

Sauce caramel au café

4.7 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal

Składniki

  • de sucre en poudre
    250 g
  • d'espresso refroidi
    100 g
  • de jus de citron (voir "Conseil(s)")
    1 c. à café
  • de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
    30 g
  • de crème
    130 g
  • d'eau
    1000 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1631 kcal / 6831 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 254 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...