Urządzenia i Akcesoria
Praliné
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal
Składniki
-
150 g de sucre en poudre
-
3 c. à soupe d'eau
-
130 g d'amandes émondées
-
150 g de noisettes
-
1 gousse de vanille en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
58 g
Kalorie
10079 kJ /
2409 kcal
Tłuszcz
164 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarons à la pistache
2 godz. 30 min
Paris-Brest
3 godz.
Praliné maison rapide
1 godz.
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15 godz.
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 godz. 30 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 godz.
Macarons à la vanille
3 godz.
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Paris-brest
3 godz. 10 min