Urządzenia i Akcesoria
Praliné
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal
Składniki
-
150 g de sucre en poudre
-
3 c. à soupe d'eau
-
130 g d'amandes émondées
-
150 g de noisettes
-
1 gousse de vanille en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
58 g
Kalorie
10079 kJ /
2409 kcal
Tłuszcz
164 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bûche vanille et framboise
50h 30min
Praliné maison rapide
1h
Crème pâtissière à la pistache
30min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Pâte sucrée
1h 50min
Sauce caramel au café
45min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Fraisier
15h
Pâte de pistaches
20min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Paris-Brest
3h