Urządzenia i Akcesoria
Bonbons aux amandes, rose et cognac
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 pièces
Składniki
-
250 g de sucre en poudre
-
300 g d'amandes émondées
-
30 g d'eau de rose
-
20 g de cognac
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau
Sód
3 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
582.4 kJ /
139.2 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mignardises sucrées
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche glacée abricot-framboise
1 godz. 20 min
Nougat glacé aux pistaches
13 godz.
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 godz.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 godz.
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 godz. 30 min
Bûche glacée tiramisu
8 godz. 25 min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16 godz. 30 min
Délice pomme-speculoos
12 godz.
Gâteau mousse au praliné
13 godz.
Tiramisu aux framboises
3 godz. 20 min
Entremets façon tiramisu
5 godz.