
Urządzenia i Akcesoria
黃金桂花椰汁糕
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 9 godz. 50 min
25 個
Składniki
椰汁糕
-
椰漿200 克
-
全脂牛奶140 克
-
水85 克
-
細砂糖50 克
-
吉利丁粉 (約2大匙)20 克
桂花糕
-
水1300 克
-
乾桂花20 克
-
冰糖粉250 克
-
吉利丁粉60 克
-
乾桂花 ,裝飾用少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
66.5 kcal /
278 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
12.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
4.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

團圓呷糕粿
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan