Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 昆布 ,用剪刀剪成3公分小段
- 2000 克 水
- 20 克 柴魚片
- Wartości odżywcze
- na 1800 克
- Kalorie
- 174.1 kJ / 41.6 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 113 mg