
Urządzenia i Akcesoria
匈牙利燉牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
牛肩肉 ,切塊(約4公分)400 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)300 克
-
蒜頭 (整粒)10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
乾月桂葉1 片
-
紅酒50 克
-
蕃茄糊20 克
-
水200 克
-
匈牙利甜紅椒粉2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
658.2 kcal /
2751.1 kJ
Białko
37.4 g
Tłuszcz
41.7 g
Węglowodany
33.4 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Sód
386.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan