匈牙利燉牛肉

匈牙利燉牛肉

4.3 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 牛肩肉 ,切塊(約4公分)
    400 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 (整粒)
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 紅酒
    50 克
  • 蕃茄糊
    20 克
  • 200 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 658.2 kcal / 2751.1 kJ
Białko 37.4 g
Tłuszcz 41.7 g
Węglowodany 33.4 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 16.4 g
Sód 386.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...