
Urządzenia i Akcesoria
港式叉燒肉
Przygotowanie 72 godz.
Czas całkowity 72 godz. 30 min
600 克
Składniki
-
蠔油30 克
-
醬油30 克
-
米酒30 克
-
蜂蜜 多備一些刷肉用50 克
-
香油1 大匙
-
蔥 切段1 根
-
薑2 - 3 片
-
蒜頭 切片2 粒
-
鹽½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
豆腐乳 (紅麴豆腐乳)10 克
-
梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)600 克
Wartości odżywcze na 100 克
Kalorie
317.5 kcal /
1328.2 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
20.7 g
Węglowodany
12.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Sód
722.2 mg