Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 5 c. à soupe bombées de noix de coco râpée
- 70 g de cassonade
- 200 g de lait de coco, et 2 c. à soupe
- 1 œuf
- 10 g de sel
- beurre, pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9397 kJ / 2226 kcal
- Białko
- 83 g
- Węglowodany
- 420 g
- Tłuszcz
- 85 g
Alternatywne przepisy
Brioche tressée de Noël
1 Std. 45 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3hod.
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Briochettes coco à la vapeur
2小时 10 分钟
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Boule au cacao
6h 20 min
Crackers multicéréales
3hod.
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3u. 20min
Pain complet vapeur
4u.
Brioche extra crémeuse
2小时 15 分钟
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3u. 20min