Bagel sucré chocolat blanc et amandes

Bagel sucré chocolat blanc et amandes

4.6 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de lait entier et 2 c. à soupe
    125 g
  • de levure boulangère sèche
    5 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de farine T65, et un peu pour fariner
    300 g
  • de sel
    3 g
  • œuf
    1
  • d'eau de fleur d'oranger
    1 c. à soupe
  • de beurre demi-sel en morceaux
    60 g
  • de pépites de chocolat blanc
    80 g
  • d'amandes décortiquées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 408 kcal / 1716 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...