
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 195 g de cerneaux de noix
- 250 g de chocolat noir en morceaux
- 320 g de beurre demi-sel en morceaux et un peu pour le moule
- 5 œufs
- 100 g de sirop d'agave
- 250 g de farine de blé
- 100 g de pépites de chocolat au lait
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1293 kcal / 5409 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Węglowodany
- 114 g