Etoiles amandes et caramel

Etoiles amandes et caramel

3.7 7 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
35 portions

Składniki

  • d'amandes émondées
    200 g
  • de farine de blé
    180 g
  • de sel
    3 pincées
  • œuf
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de sucre en poudre
    250 g
    250 g de sucre roux
  • d'eau
    30 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • beurre froid
    30 g
  • de chocolat noir en morceaux ou en pistoles
    80 g

Wartości odżywcze na 35 portions

Kalorie 5513.1 kcal / 23067 kJ
Białko 79.7 g
Tłuszcz 338.2 g
Węglowodany 575.1 g
Błonnik 38.6 g
Tłuszcz nasycony 153.4 g
Sód 2716.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...