Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 citrons verts non traités (dont 1 zesté et 4 pressés)
- 90 g de sucre de canne
- 350 g d'eau
- 5 brins de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 396.8 kJ / 93.8 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 13 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Virgin piña colada
15 Min
Soupe froide à la carotte et crevettes au citron vert
2 Std. 50 Min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Pesto au piment de Padrón
4h 15min
Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
15 Min
Cheesecake au thé vert
12 Std. 15 Min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20 Min
Velouté d’avocat au lait de coco, tartines de tomates aux olives
20 Min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15 Min
Ananas caramélisé aux épices
50min
Virgin mojito à la fraise
15 Min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min