
Urządzenia i Akcesoria
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
de jus de citron2 c. à soupe
-
côtes de chevreau12
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
du poivre moulu
-
gousse d'ail1
-
de feuilles de menthe fraîche15 g
-
de pignons de pin30 g
-
d'huile d'olive40 g
-
du sel
-
de parmesan coupé en morceaux d'1 cm50 g
-
de lait500 g
-
d'eau100 g
-
de polenta bio express110 g
-
de beurre10 g
-
de mascarpone1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
358 kcal /
1501 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja