Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe

Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe

4.3 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • côtes de chevreau
    12
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • gousse d'ail
    1
  • de feuilles de menthe fraîche
    15 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • du sel
  • de parmesan coupé en morceaux d'1 cm
    50 g
  • de lait
    500 g
  • d'eau
    100 g
  • de polenta bio express
    110 g
  • de beurre
    10 g
  • de mascarpone
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358 kcal / 1501 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...