
Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée butternut et orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau400 g
-
de courge butternut en morceaux300 g
-
orange1
-
jaunes d'œufs4
-
de sucre en poudre20 g
-
de poivre 5 baies3 pincées
-
de crème liquide 30-40% m.g.400 g
-
gruyère
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
457.1 kcal /
1912.6 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
40.7 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Sód
51.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les tendances
38 Przepisów
Francja
Francja