Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné

Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 25 min
6 portions

Składniki

La glace au fromage blanc citronné (la veille)
  • citron vert non traité (zeste et jus)
    1
  • de sucre en poudre
    40 g
  • d'eau
    100 g
  • de fromage blanc 40 % m.g.
    300 g
Le carpaccio de bar (le jour même)
  • de filet de bar sans la peau
    350 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de coriandre fraîche ciselés
    6 brins
  • d'huile d'olive
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 180.7 kcal / 756.2 kJ
Białko 14.7 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 8.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 444.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...