Urządzenia i Akcesoria
Warzywna zupa krem
Składniki
-
250 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
50 g oliwy z oliwek
-
800 g warzyw, mieszanych np. cukinii, marchewki, selera, pora, pokrojonych na kawałki
-
1600 g wody
-
2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone2 łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
2 łyżeczki soli
-
800 g warzyw, mieszanych (np. cukinii, marchewki, selera, pora), pokrojonych na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wiosenna zupa jarzynowa z miętowo-pietruszkowym pesto
35 min
Zupa z cukinią i koperkiem; Gulasz z indyka z maślankowymi knedlami
1 godz. 40 min
Warzywna zupa krem; Warzywa z kurczakiem, ryżem i sosem musztardowym; Lemoniada; Jabłka pod kruszonką
1 godz. 10 min
Zupa jarzynowa; Kurczak z trawą cytrynową i ryżem
45 min
Zupa krem z batatów i cukinii; Bułki na parze z wegańskim gulaszem
1 godz. 5 min
Zupa krem z marchewki i imbiru; Pulpety rybne z warzywnym ryżem i sosem pomidorowym
1 godz. 5 min
Zupa krem z pora i ziemniaków, polędwiczki drobiowe z sosem velouté
45 min
Zupa jarzynowa z makaronem
45 min
Zupa dyniowo-paprykowa; Warzywa z pary; Kurczak w kremowym sosie pomidorowym
1 godz.
Zupa krem z ziemniaków i porów
1 godz.
Zupa krem z cukinii
35 min
Zupa krem z pomidorów
40 min