
Urządzenia i Akcesoria
Warzywna zupa krem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 porcji
Składniki
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki250 g
-
oliwy z oliwek50 g
-
warzyw, mieszanych np. cukinii, marchewki, selera, pora, pokrojonych na kawałki800 g
-
wody1600 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
soli2 łyżeczki
-
warzyw, mieszanych (np. cukinii, marchewki, selera, pora), pokrojonych na kawałki800 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
114 kcal /
479 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
293.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Zupa krem z pietruszki; Pomidorowy ryż z łososiem (kabsa)
1 godz. 10 min
Warzywna zupa krem; Warzywa z kurczakiem, ryżem i sosem musztardowym; Lemoniada; Jabłka pod kruszonką
1 godz. 10 min
Zielona zupa krem z oczami z mozzarelli
30 min
Imbirowy krem z dyni piżmowej
40 min
Zupa krem z marchewki i imbiru; Pulpety rybne z warzywnym ryżem i sosem pomidorowym
1 godz. 5 min
Zupa krem z ziemniaków i porów
1 godz.
Zupa krem z buraków i szaszłyki warzywne z tofu na parze
1 godz.
Zupa krem z pomidorów i bananów
35 min
Zupa krem z resztek warzyw
50 min
Zupa krem z warzyw
35 min
Prosta i uniwersalna zupa krem
45 min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35 min