Focaccia italienne

Focaccia italienne

4.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
1 portion

Składniki

  • 150 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 20 g de miel
  • 6 g de sel
  • 60 g d'huile d'olive et 1 filet
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
  • 20 olives kalamata dénoyautées

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35 g
Kalorie 8328 kJ / 1984 kcal
Tłuszcz 78 g
Węglowodany 290 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...