Focaccia italienne

Focaccia italienne

4.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
1 portion

Składniki

  • d'eau minérale
    150 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    120 g
  • de farine T45, et un peu pour fariner
    300 g
  • de miel
    20 g
  • de sel
    6 g
  • d'huile d'olive et 1 filet
    60 g
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café bombée
  • olives kalamata dénoyautées
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1984 kcal / 8328 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 78 g
Węglowodany 290 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...