Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de noix de cajou, trempées dans l'eau pendant 5 heures min., puis égouttées
-
160
g de lait végétal
lub 160 g d'eau - 50 g de jus de citron
- 3 gousses d'ail
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 2878 kJ / 688 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 159 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 318 mg
Alternatywne przepisy
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1小时
Gros chou chantilly saveur tiramisu
1 Std. 50 Min
Curry de légumes à l'indienne
50min
Poulet entier avec riz safrané et légumes vapeur
1小时
Crêpes roses au houmous
35min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 Std.
Glace végane café-noix de coco, brownie et coulis au chocolat noir
9 Std. 30 Min
Burger de quinoa et ketchup aux tomates jaunes
2 Std.
Tartelettes à la crème
55min
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Compote pomme-banane
20 Min
Purée mousseline
40min